Alle filmpjes van Softonic

 • Do more with the new Opera Mini 8 for Android PLAY
  00:00:55

  Do more with the new Opera Mini 8 for Android

  Ten years already of Opera Mini browser. Opera Mini is a mobile web browser designed to help you browse the web in comfort and at high speeds on your phone, with the help of Speed Dial hub and the automatic data shrinker to optimize all webs.

  365 keren bekeken
 • Whatsapp: een overzicht PLAY
  00:01:26

  Whatsapp: een overzicht

  WhatsApp is een dienst voor het versturen van korte berichten. Je verstuurt met de applicatie gratis berichten met media (foto's, video, etc.) tussen iPhone, BlackBerry, Symbian en Android telefoons.

  6983 keren bekeken
 • Al je bestanden binnen handbereik met SugarSync PLAY
  00:00:47

  Al je bestanden binnen handbereik met SugarSync

  SugarSync is een online opslagruimte voor digitale bestanden. Dit programma maakt gebruik van de zogeheten 'cloud'; een gedeelde dataopslag op het wereldwijde web. Afhankelijk van de account dat je aanmaakt sla je tot wel 250 gigabyte (Gb) op.

  1382 keren bekeken
 • Wat is nieuw in Opera Mini Next en Opera Mobile 12? PLAY
  00:01:11

  Wat is nieuw in Opera Mini Next en Opera Mobile 12?

  Neem een kijkje in de toekomst van mobiele internetbrowsers en ontdek de nieuwe features van Opera Mini Next en Opera Mobile 12.

  390 keren bekeken
 • Doodle Jump PLAY
  00:02:04

  Doodle Jump

  Vluchtig mobiel tijdverdrijf is populair. Doodle Jump is een snel, eenvoudig spelletje met als doel zo hoog mogelijk te stuiteren op platformen. Doodle Jump bestuur je met de bewegingssensor in je toestel en de enige bewegingen hier betreffen l

  238 keren bekeken
 • Tiki Towers trailer PLAY
  00:01:02

  Tiki Towers trailer

  Bruggen bouwen voor slingerende apen.

  254 keren bekeken
 • Opera Software PLAY
  00:00:51

  Opera Software

  Zoals de naam doet vermoeden, is Opera Mini een versie van de webverkenner in zakformaat. De gratis browser staat bekend om haar snelheid, wat uitermate handig is op telefoons met langzaam internet.

  362 keren bekeken